Faceți căutări pe acest blog

joi, 28 iunie 2012

Tort cu albina pe nava de croaziera

          Azi va prezint un tort cu tema marina realizat pentru un student care studiaza navigatia. Toate elementele din decor (nava de croaziera, colacii de salvare, ancora, scoicile, melcii, franghia) sugereaza tema aleasa, mai putin figurina cu cravata care are rol la identificarea sarbatoritului (a carui nume de familie este Albina). Sper ca mama lui a reusit sa il surprinda!
           La multi ani, George !


Tort cu mickey si prietenii la plaja


           Personajele preferate ale lui David sunt cele din desenele animate cu Mickey Mouse, asa ca mama lui Loredana s-a pregatit pentru aniversarea baietelului cu un tort pe masura. Pentru a incadra personajele intr-un cadru deosebit am decis sa ii ducem la plaja:  Minnie sta pe sezlong sub umbreluta si bea un suc, Donald se joaca in apa cu o barcuta, Daisy admira doi pescarusi, iar Mickey va saluta si va invita la Constanta  :).  Scoicile si melcii definesc si ele mai bine ideea. Nisipul si marea au avut gust de ciocolata si vanilie !



luni, 25 iunie 2012

Tort cu trandafiri si elefantica mov

          Fetita mea Briana a fost botezata de Simona, o persoana foarte specila si draga noua.. si .. fiindca si-a serbat ziua de nastere ieri, noi ne-am gandit sa ii facem cadou un tort- in care sa incadram urmatoarele idei: este o tanara foarte desteapta, harnica, vesela, delicata si.. ii place culoarea  mov; ...asa ca, o furnica si o elefantica care joaca sah langa o tufa de trandafiri mov mi s-a parut o idee grozava! Am adaugat si un fluture curios sa arbitreze.

La multi ani, nana! Te iubim!


duminică, 24 iunie 2012

Tort cu gargarite si invitati speciali

        Alexandra si-a dorit pentru aniversarea fetitei ei Diana un tort vesel cu o diversitate de personaje: cateva gargarite (ca pe rochita pe care o va purta sarbatorita), un ursulet,  floricele, baloane,  fluturasi si invitatele speciale: Hello Kitty, Minnie. A iesit un tort de poveste de care am fost foarte multumita! Cremele au iesit si ele perfecte: mousse de ciocolata cu cirese si mousse de vanilie.


Tort cu funda bleo si ursulet

        Week-end-ul acesta petrecem in cinstea lui tati. Nu puteam sa lasam aniversarea sa treaca fara ca eu si Briana sa ii oferim un tort. Decorul este minim, dar semnificativ: culori alb, bleo, albastru pentru funda si un urs care sa semene cu el- cu cravata, ochelari in mana si cu freza redusa :). Te pupam, tati ! La multi ani !


joi, 21 iunie 2012

Tort clasa II de albinute si inv ursoaica


           Astazi am realizat inca un tort pe care l-am indragit foarte mult. Faceam ce faceam si iar deschideam frigiderul sa mai vad albinutele acestea dragute si harnicute care formeaza roiul " clasa a II a D" al scolii B.P. Hasdeu. Cu nasucul rosu, cu botosei galbeni si antene cu margelute, albinutele stau ordonate fiecare la bancuta-fagure din dotare. Doamna invatatoare este cea mai harnica ursoaica- in loc de catedra are langa ea un borcan plin cu miere. Asa functioneaza treaba: la sfarsit (de an scolar) se strang roadele !
           Si dupa atata munca, toti merita o VACANTA FRUMOASA!


Tort clasa IV de iepurasi si inv Minnie



        Desi timpul ramas la dispozitie pentru realizarea acestui tort a fost foarte scurt, nu am putut sa o refuz pe dna Stan si nici sa le refuz copiilor din clasa a IV a o bucurie- aceea de a avea la petrecerea de sfarsit de an scolar un tort cu figurine dragute. Iepurasii roz si bleo stau cuminti in bancutele lor portocalii (ca niste morcovi) si o asculta pe invatatoarea lor  Minnie.
         Vacanta placuta, copii !


duminică, 17 iunie 2012

Tort cu trandafiri si gargarita pe trifoi

           Pe doamna Daniela am cunoscut-o acum 3 saptamani cand a comandat un tort micut (cel cu albinute si fagure). A dorit mai intai sa guste pentru ca apoi sa comande un tort mai mare pentru ziua fiicei ei, Oana. Pe langa faptul ca trebuia  sa fie ceva delicios, decorul se impunea a fi special-ca si relatia lor. Gargarita asezata pe trifoi ii ura noroc , inima ii arata cat o iubesc, fluturii si florile sugerau - VIATA FRUMOASA ! Sper ca parintii au reusit sa o surprinda !
           La multi ani, Oana!



vineri, 15 iunie 2012

Tort clasa II de ursuleti cu invatatoarea lor


          Astazi am realizat un tort pentru petrecerea de sfarsit de an scolar al clasei a II a-- un tort pe care l-am facut cu mare placere si entuziasm. Pe langa gustul natural si deosebit, am vrut sa ii atraga cu totul pe copii si decorul: cate un ursulet la bancuta pentru fiecare (cu un caietel si un creion colorat) sper ca i-a bucurat. Pe doamna invatatoare am infatisat-o intr-un mod special: o doamna urs panda prietenoasa si draguta cu rochita,  careia nu ii putea lipsi de la catedra catalogul.
              Sub ursuleti am pus crema de ciocolata cu cirese delicioasa si crema de vanilie.
              Si acum, sa le uram copiilor VACANTA PLACUTA!



sâmbătă, 9 iunie 2012

winnie the pooh si prietenii

          Se alatura petrecerii si Winnie, Aiurel, Purcelus si Tigru !


Mickey mouse si prietenii

Mickey, Minnie, Donald, Daisy, Pluto si Goofy sunt pregatiti sa isi primeasca locul pe tortul ce va fi realizat de copiii din clasa a V-a pentru aniversarea a 20 ani a Disneyland. Copiii sunt inventivi, creativi si speciali..si abia astept sa vad opera lor. Le dorim succes in concurs!


joi, 7 iunie 2012

Tort masa de snooker

          Pentru un tatic pasionat, familia si-a dorit la aniversare o surpriza: un tort in forma de masa de snooker. Un tatic norocos si iubit as spune eu! L-am umplut cu mousse de ciocolata si mousse de capsuni.



sâmbătă, 2 iunie 2012

Tort cu albinute si fagure

   Va prezint azi un tort micut cu albinute dragalase si zambarete din fondant care arata ca niste jucarii.