Faceți căutări pe acest blog

luni, 30 iulie 2012

Tort cu gargarita la plaja





Tort cu Nemo pentru Sonia


             Un nou tort cu Nemo pentru  turisti bucuresteni in concediu la mare. Micuta Sonia a implinit un anisor duminica si s-a bucurat de un tort cu tema marina si gust de ciocolata.
            La multi ani Sonia!        





Tort cu Fulger Mcqueen si Bucsa


                  Mateo este din Focsani si a fost cu parintii o luna la mare. Au  avut ocazia sa guste din tortul cu Nemo pentru Marina si s-au hotarat imediat sa comande un tort cu Fulger Mcqueen pentru aniversarea de 3 ani a baietelului lor. Desi timpul pentru realizarea lui a fost limitat, Mateo s-a bucurat in final de un tort delicios si de personajele lui preferate.
                 La multi ani, Mateo ! Ne vedem la anu' !



Tort cu vehicule pentru Dimitri

          Parintii lui Dimitri sunt foarte preocupati de alimentatia baietelului lor si au ales pentru ziua lui un tort proaspat si natural cu ciocolata cu nuca si mousse de piersici. Micutului ii place sa se joace cu locomotivele (detaliu important :) - fara vagoane) si cu alte vehicule: auto-tractorul si aerian- avionul. Dimitri cunoaste personajul tweety, dar si  hipopotamul si catelul din cantecelul pe care il asculta pe youtube " In the jungle the mighty jungle.." .






duminică, 29 iulie 2012

Tort pentru mot cu gargarita soferita


          Pe acest tort am realizat pentru Horia  doua din jucariile pe care baietelul le recunoaste: un bondarel si un arici. Pe langa ei avem o gargarita la volanul unei masinute portocalii, un ursulet si un catel aviator.



sâmbătă, 28 iulie 2012

Tort cifra 30 cu lautari

       Daniela  si-a dorit pentru aniversarea lui Sorin un tort cu veselie sugerata  de lautarii cu instrumentele din dotare. A ales ca si umplutura crema de ciocolata si crema de menta cu lamaie.


Tort cu pisicute mire si mireasa


         Liliana si-a dorit pentru petrecerea de dupa cununia civila un tort dragut cu figurine (ca de jucarie), mai ales de dragul fetitei lor de 4 luni care i-a unit si implinit mai mult. Mireasa a preferat ca tortul sa fie acoperit cu fondant rosu, blat de amandina, mousse de ciocolata cu visine si mousse de piersici.  Avem un mire elegant cu papion, o miresica cu voal si rochita albe, care stau emotionati langa o tufa de trandafiri galbeni.
          Casa de piatra!



Tort cu Mickey si prietenii in tren

        Un nou tort cu Mickey, Minnie, Donald si Daisy de aceasta data cu trenul in parcul de distractii. Mara si ceilalti copilasi de la petrecere cu fost foarte incantati de personaje. Monica, mama sarbatoritei mi-a marturisit ca toate fetitele vreau sa o ia pe Minnie, asa ca nu a avut alta solutie decat sa ia figurina acasa- neavand cum sa o imparta.






luni, 23 iulie 2012

Tort cu Mickey la plaja pentru Amalia

      Avem un nou tort de vacanta pentru turisti din Bucuresti veniti la plaja in Constanta. Amalia si familia ei petrec la aniversarea fetitei de 2 ani cu un tortulet Disney: Minnie, Mickey si Daisy se bucura de soare alaturi de scoici, melci si o steluta de mare. Concediu placut si La multi ani, Amalia!



Tort cu sirene pentru Estella

          Estella iubeste foarte mult sirenele din jocul Lego Piratii din Caraibe, asa ca parintii au vrut sa o bucure cu un tort cu preferatele ei. Am incercat sa urmaresc reperele, insa le-am facut sa fie mai cochete in decorul marin frumos colorat. Sper ca Estella a fost incantata!






Tort cifra 4 pentru Ianis

          Ianis Andrei din Eforie a implinit patru anisori ieri si parintii au vrut sa ii oferi un tort deosebit ca pentru baietei cu o diversitate de figurine:  fulger mcqueen, o motocicleta, o locomotiva pe sine (care va intra intr-un tunel), scooby doo, pantera roz si un avion. A iesit un tort vesel de care tatal lui Ianis a fost foarte incantat !
          La muti ani, Ianis Andrei!








sâmbătă, 21 iulie 2012

Tort cu Nemo pentru Marina



       Venita in vacanta la mare cu familia, Laura a vazut intamplator Tortul cu Nemo pentru Sabina si a fost foarte incantata. Si-a dorit unul asemanator si pentru fetita ei care azi a implinit un anisor. Prietenii lui Nemo sunt bineinteles prezenti in decorul marin: Dory, Peach, Gill. De aceasta data marea a avut gust de zmeura si ciocolata cu visine.
        La multi ani, Marina ! Vacanta placuta!




Tort pentru mot cu animalute din jungla

        Acesta este un tort cu animalute din jungla pentru motul micutei Alexia Maria. Este o jungla foarte populata dupa cum se vede: cu zebre, cu girafe, tigru, elefantica, ursulet panda, maimutica si vedetele din melodia: "In the jungle, the mighty jungle, the lion sleeps tonight..". Sa vedem daca micuta va recunoaste pe tort personajele preferate. Jungla a avut gust de ciocolata cu visine si mousse de piersici naturale.
        La multi ani, Alexia!





luni, 16 iulie 2012

Tort pentru botez cu iepurasi si irisi

           Pentru micuta Sophia Iris alintata de parinti  "iepuras", mamica si-a dorit un tort cu etaj cu irisi si ierurasi, restul decorului a fost lasat pe seama imaginatiei mele. Echipa de prieteni care se regasesc pe acest tort e compusa din trei iepurasi (unul roz cu rochita, unul mov si unul portocaliu), doi ursuleti si o gargarita care miroase o floare. Companie le tin si doi fluturasi galbeni.