Faceți căutări pe acest blog

vineri, 31 august 2012

Tort cu Nemo pentru botez

          




Tort cu masinute de curse

          Tortul acesta este cadou pentru nepotelul meu tulcean Cristian Ioan si familia lui, niste persoane foarte dragi mie, cu care ma inteleg foarte bine si care meritau sa fie bucurati cu un tortulet dragut. Dupa ce ursul bleo a dat START-ul, masinutele cu soferi ochiosi se intrec pe pista. Marele premiu va fi o felie de tort.. MARE :)!





marți, 28 august 2012

Tort doctorie pentru Simona


          Simona lucreaza in domeniul medical si.. va primi in dar un tort in forma de capsula, dar mai speciala: cu gust de vanilie si visine. Asa sa te tot tratezi!  La multi ani, Simona si succes in ceea ce faci!




luni, 27 august 2012

Tort pentru mot cu Mickey si vehicule TuTiTu

         Mamica Alexandra mi-a trimis poze cu masinuta, avionul si trenuletul TuTiTu, pe care micuta Flavia le recunoaste si indrageste foarte mult (alearga de a busilea prin casa sa ajunga cat mai repede la calculator atunci cand aude melodia de pe fundalul filmuletelor de la youtube). Langa vehiculele TuTiTu stau Minnie, Mickey si Daisy pe burtica- un tort vesel si plin de culoare.






sâmbătă, 25 august 2012

Tort Cip & Dale: "All in a nutshell"

             Punctul de plecare pentru tortul Emiliei a fost episodul "All in a nutshell" cu popularele personaje Disney: Donald, Cip si Dale. Donald are un butic deschis intr-o coaja de nuca unde vinde dulceata de nuci. El ramane fara materie prima si cu bormasina sparge scoarta copacului unde aveau casuta veveritele Cip si Dale si le fura acestora proviziile. La randul lor, micutele veverite fura de la Donald deliciosul produs finit ambalat in borcanele. Si uite-asa povestea se regaseste pe tortul nostru ! Distractia este asigurata pentru petrecere!
             La multi ani, Emilia!







marți, 21 august 2012

Tort pentru majorat Marius


            Acesta a fost tortul de la majoratul varului meu Marius din Tulcea. Am realizat pentru el un tort patrat cu trei etaje "in culori de baieti" cu o explozie de stele-artificii care sar in jurul "M"-ului din varf. Avem doua variante: ori a fost prea mic, ori a fost prea bun de a ajuns fix pentru 40 de persoane :).
            Am asteptat cuminte parerea sarbatoritului care m-a lamurit a doua zi dupa majorat: "Abia acasa am apucat si eu sa gust din tortul meu :).Compozitia a fost excelenta" si anume mousse de visine si crema de lamaie cu ananas. Ma bucur ca ti-a placut.
            La multi ani! Iti dorim viata frumosa, cu succese si multa dragoste!





duminică, 19 august 2012

Tort cu Mickey pentru Iulia Maria

           In week-end am mers la Tulcea la invitatia lui Marius care si-a organizat majoratul si pentru a carui petrecere am realizat si tortul (dar despre asta va povestesc in postarea urmatoare). Cu aceasta ocazie (drumul in orasul natal), nepotica mea Iulia Maria a primit tortul din imagine ca si cadou. De Sf Maria am felicitat-o doar telefonic si acum am decis sa ii oferim si un dulce pe placul copiilor. Dupa cum se vede, Mickey saracul a ajuns cam 'obosit' :) pana la destinatie!


Tort cu Mickey, Minnie si Pluto





Tort cu Bambi, Dumbo si Minnie


            Acest tort este pentru fetita Claudiei din localitatea Lumina, Constanta. Pentru ea am creat personaje noi pe blog : Bambi si Dumbo, pe care i-am asezat langa prieteni speciali: Minnie, gargarita si un ursulet. Claudia a fost super incantata la vederea tortului: wow! nu se astepta sa fie asa de reusit.




luni, 13 august 2012

Tort tematic 'Gigglebellies'

          Acest tort este in stilul "The Gigglebellies"- un show muzical american care ii incanta foarte mult pe copii. Personajele sunt viu colorate si ii antreneaza pe micuti cu dans, muzica. Pentru inspiratie mamica Sophiei mi-a indicat videoclipul "Down By The Bay"- Where The Watermelons Grow! de pe youtube. In consecinta avem muti pepeni de care se bucura o vacuta bleo, o girafa fardata, o oita, o elefantica, un urs koala, o maimutica si o albinuta.
         Tortul i-a lasat fara cuvinte pe copii si pe adulti !






Tort cu Mickey si prietenii pt Raisa

          Un nou tort cu Mickey si prietenii pentru Medgidia.    Minnie, Mickey, Donald, Daisy, Pluto si Goofy s-au reunit pe tortul Raisei pentru a o bucura. Parca stau toti cuminti si asteapa sa inceapa 'Multi ani traiasca!'



Tort cu animalute la ferma pentru Sara

         Roxana s-a gandit sa o bucure pe micuta Sara la aniversarea primului  anisor cu un tortulet din fondant cu animalute pe care ea le recunoaste si stie sa zica cum fac. Am realizat pentru ea doua  vacute papacioase, o familie de oite, doi catelusi care rod oase langa cusca lor, trei ratuste care se plimba pe lac si o broscuta care le insoteste. O tema draguta care a incantat pe toata lumea !





duminică, 12 august 2012

Tort Rapunzel pentru Bianca


                 Rapunzel” este o poveste din folclorul german, a carui mesaj este îndemnul la o reală cunoaştere de sine şi a valorii proprii, la împlinirea viselor râvnite. Rapunzel este o fata cu par ca de aur care reuşeste să scape din mreaja vrăjitoarei care o tine prizoniera in turnul fara usa. Ea  işi va găsi „un nou vis”, dragostea şi familia, ca şi locul cuvenit în împărăţie alaturi de printul ei Eugene, care ajunge la ea in turn urcand pe parul ei miraculos  si o salveaza("Rapunzel, dulce fecioară / Cosiţele-ţi acum coboară / Să urc pe ele ca pe scară").
               Aceasta ar fi povestea si acesta tortul !
               La multi ani, Bianca!


joi, 9 august 2012

Tort cu ciuperca- casuta a 5 prieteni


             Pentru motul lui Stefan Cristian, parintii si-au dorit un tort asemenator cu tortul cu gargarite si invitati speciali, dar  totusi personalizat pentru baietelul lor: cu ursuletul Winnie, puiul Tweety, pisicuta Hello Kitty, o ciuperca mare (care contine creme si blat) si indragitele gargarite pe burtica- de mare efect atat la torturile pentru fetite, cat si la cele pentru baietei.




miercuri, 8 august 2012

Tort tematic "Oraselul lenes"

            Parintii lui Cezar sunt in concediu la mare si aici organizeaza petrecerea fiului lor. Ei au dorit un tort cu tema "Oraselul Lenes" ("Lazy town"-un serial pentru copii din Islanda). Scopul acestui serial (pe care parintii il urmaresc si care ii preocupa) este motivarea copiilor de a duce o viată sănătoasă. Personajul central este Sportacus, un super-erou atlet si un acrobat agil si uimitor. Cea mai bună prietenă a lui Sportacus este Stefania, o fetită veselă, optimistă și curioasă care are părul și rochita roz.