Faceți căutări pe acest blog

duminică, 30 septembrie 2012

Tort Agent Special OSO si partenerii


                      Agent special OSO- un desen animat Disney indragit de micuta Ioana.
 Daca nu il cunoasteti v-il prezentam imediat!

 Detectivul Oso conduce Whirly Bird, un vehicul vorbitor in forma de pasare care il transporta oriunde e nevoie de ajutor. El este ghidat de asistenta computerizata Paw Pilot in forma de inima.

Shutterbug- o gargarita detectiv cu lanterna care ajuta copiii in dificultate!

Agent special Wolfie!

Agent special Dotty!



Briose Spiderman si capsuni




Tort Spiderman pentru Andrei





Tort curcubeu cu animalute


           Antonia, 'ingerasul nostru'- cum o alinta parintii, a implinit 1 anisor. Delia s-a preocupat mult de aniversare, dar mai ales de decorul tortului-soarele si curcubeul au fost preferintele ei. Fetita ei este fascinata de catelusi, ratuste ,caluti si o cunoaste pe pisicuta Hello Kitty - le-am realizat si  asa am completat bogata gospodarie. Acest tort a plecat la M. Kogalniceanu si a fost deliciul invitatilor (delia  a comentat pe facebook: "multumim mult pt tort! a fost super frumos si delicios :)! yammyyy....pupici")
      




Tort Tom si Jerry la bowling ep1







joi, 27 septembrie 2012

Tort cu Minnie si personaje 'Open Season'





Tort aniversare casatorie- in asteptarea lui bebe

          Laura si Dragos implinesc 1 an de la casatorie, iar nasa lor le-a pregatit un cadou special pentru aniversare. Elementul cheie pentru tort a fost invitatia lor de nunta in forma de masca pe care am incercat sa o redau intocmai. Sarbatoritii se bucura de o perioada frumoasa in viata lor- Laura este insarcinata si in curand va da nastere unei fetite. Botoseii roz cu ursuleti, biberonul, suzeta si barza marcheaza momentul.
        La multi ani! Sa fiti fericiti! si.. nastere usoara!




luni, 24 septembrie 2012

Tort cu Winnie langa oceanul cu Nemo

            Winnie si prietenii sai, Tigru, Purcelus si Aiurel s-au intalnit langa oceanul lui Nemo. Pluto este si el prezent cu o frunza pe apa. Aceasta a fost ideea mea de decor pentru a include toate figurinele cerute, as putea spune ca este un tort cu 3 teme in 1!
        






duminică, 23 septembrie 2012

Briose cu Hello Kitty si caise


           Dupa ce am realizat briosele 'Hello Kitty pe trifoi' am realizat ca seamana cu niste martisoare. Mai lipseau snuruletele alb-rosu si poate am fi adus primavara in loc de toamna.  Sa aveti pofta la briose cu interior de caise!



joi, 20 septembrie 2012

Tort pentru inginer agronom

         Fiecare detaliu de pe acest tort a fost ales cu grija si a avut o anume semnificatie. Va pot spune doar ca domnul sarbatorit este foarte iubit de familie, iar profesional este un om implinit, prosper si  implicit harnic.
Ati remarcat desigur elementele specifice :vacutele mov Milka, tractorul si fanetele!
        La multi ani si succes!



marți, 18 septembrie 2012

Tort pentru botez cu strumfi

             Mamica lui Vlad a ales o tema foarte draguta pentru tortul de botez al baietelului lor: STRUMFII-un serial de animatie clasic ale carui "mini-personaje" albastrui ne sunt cunoscute tuturor! Recunosc: tema am realizat-o cu placere, mai ales ca, ma gandisem de ceva vreme sa o surprind pe fetita mea Briana Andreea cu niste strumfi pe tortul de Sf Andrei din noiembrie. Strumfi este numele generic al unor creaturi fictive, de culoare albastra care trăiesc intr-un satuc de case-ciuperci in padurea fermecata si sunt condusi de Tata Strumf. Gata povestea, gata si tortuletul!





sâmbătă, 15 septembrie 2012

Tort de botez cu Winnie si prietenii

           Claudiu si Aura mi-au trimis mesaj pe facebook si m-au rugat sa realizez un tort frumos pentru botezul micutului Eduard. Ei au ales personajele si culorile: mov si galben puternic pentru fundal, decorul cu acadele si mai multi fluturi albastri, Winnie,Aiurel, Tigru, Purcelus si o gargarita. 
         'Bine ai venit, Eduard!' iti ureaza parintii si noi toti !